Siirry pääsisältöön

Tänään oli hyvä päivä lopettaa HS:n tilaus

Lehdet eivät palkitse uskollisia kestotilaajiaan. Olemme tilanneet Helsingin Sanomat kotiin kannettuna joka päivä siitä saakka, kun muutimme viisi vuotta sitten takaisin Suomeen. Tänä aikana lehti on ohentunut ja taso laskenut. Samaan aikaan kestotilaajan maksama hinta on vain noussut. Tällä hetkellä maksamme 3kk:n tilausjaksosta 102 € eli lehti maksaa vuodessa 408€.

HS:n asiakaspalvelu verkossa. Kuva liittyy blogin tilanteeseen.

Kestotilaajan hinta onkin noussut yhtä säännöllisesti kuin aurinko idästä. Samaan aikaan HS tarjoaa uusille tilaajilleen yhä hulppeampia tarjouksia iPadeineen ja muine palveluineen. Kestotilaajana en ole kiinnostunut HS:n kirja-alennuksista tai muista "asiakaseduista" - vaan saamaan kanta-asiakasetua siitä, että olen pysynyt lehden asiakkaana viisi vuotta. Mutta asiakasuskollisuuden palkitseminen ei näytä olevan tapana tilausbisneksessä, palkinnot menevät uusille tilaajille. Laskunvastaanottoautomaattina toimiminen ei innosta.

Kuvaavaa onkin, että kun kirjauduin www.hs.fi/asiakaspalvelu -sivuille, siellä tarjottiin kyllä tilausmahdollisuutta, mutta tilauksen peruuttaminen ei onnistu. Joten tartuin luuriin.


Kommentit

  1. Samat ajatukset on täälläkin. Kirjouduin asiakaspalveluun ja huomasin, ettei lehden tilauksen lopettaminen onnistukaan tätä kautta. Oikeasti suututti.
    Hyvää kevättä. T. Irmeli Lasarenk

    VastaaPoista
  2. Olen samalla asialla,mutta lopetus ei näytä onnistuvan.

    VastaaPoista
  3. Yritin ensin tilauksen keskeytystä, aikaa ja puhelinlaskua kertyi mukavasti,
    joten päätin lopettaa koko tilauksen, jostakin tuo menetetty raha tulee saada
    takaisin. Taasen odotusta 10minuuttia ja puhelinlaskua. Oikeasti suututti tämä
    "peitelty" rahastus!!

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä edellisten kanssa. Miksi kuluttaja-asiamies ei puutu kyseisen firman ala-arvoiseen toimintaan? Onko liian isot varpaat?

    VastaaPoista
  5. HS lähetti postissa, että voin lahjoittaa hesarin pe-su numerot kuukaudeksi sukulaiselleni. Menin osoitteeseen HS.fi/lahjoitus mutta ei lahjoitus ole ilmainen lahjoittajalle. Mitä tämä tällainen on ?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Slavery was abolished in USA in 1865, in Finland it was done in the 1950's

In 2010 Finland's National Brand Committee lead by former Nokia CEO Jorma Ollila presented its paper to a former Foreign Minister Alexander Stubb. The committee stated proudly that Finland was the forerunner of democracy since Finnish women became the first in the world to have unrestricted rights both to vote and to stand for parliament. But something was left out from the report. Something which was part of the Finnish Social Policy in many decades of the 20th Century. In many countries this would be called slavery. And this is something which is quieted story of the Finnish history. A modern time slavery. Finnish historician Jouko Halmekoski writes about the modern slave market which was the fact in Finland as late as in the 1950's. He interviewed 25 persons who had been auctioned away by the local government in order to save money in sustaining the children. The lowest bidders won the custody of the child for one years period. Ironically the auction was held in the 29...

Kasvien keruu ja herbaario - prässäämisohjeet

1970-luvun peruskoulu-uudistus unohti kasvion! Kuulun siihen peruskoulusukupolveen, jonka ei tarvinnut kerätä kesälomansa aikana herbaariota eli kasvikokoelmaa. Se oli sääli, sillä pläräsin useasti veljeni keräämää upeaa 50 kasvin kokoelmaa. Selasin usein sen sivuja ihastellen kauniisti kuivattuja ja prässättyjä kasveja. Olisin halunnut koota sellaisen itsekin. Se jäi, kunnes vihdoin tänä kesänä pääsin kannustamaan poikaani hänen kasvinkeruuretkillään. Sain seuratakin häntä ja hänen serkkujaan metsien siimekseen ja peltojen pientareille. Hienointa oli, että hänen opettajansa jopa kannusti vanhempia ja isovanhempia sekä lapsia liikkumaan yhdessä luonnosta nauttien - kunhan lapsi valitsisi poimittavat kasvit. Matka aurinkoisella soratiellä kohti luontoa ja kerättäviä kasveja. Kasvienprässääminen palasi takaisin Jossain vaiheessa kasvien kerääminen palasi peruskoulun opetussuunnitelmaan. Vapaaehtoinen, mutta numeroon positiivisesti vaikuttava, kasvikokoelma kerätään yleis...

Martin helmet: Sotalaistenmäki

Martti on kaupunginosa, jossa eri aikakausien kerrostumat ja useat eri asumismuodot ovat edustettuina. Yksi mielialueistani kotikaupunginosassani on Sotalaistenmäki. Paikannimi ei ehkä kerro mitään suurimmalle osalle turkulaisistakaan, mutta jos kerron, että mäen lakea hallitsee upea klassismia edustava Martinkirkko , osaavat kaikki sijoittaa paikan kartalle. Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen Turku - keskiajan kaupunki (kaupunkinimistön historiaa) mukaan paikan erikoinen nimi juontaa Kaarinan Sotalaisten kylään. Kylän rajat ulottuivat aikanaan Aurajokeen saakka. Martinkirkon ympäristössä tästä muistuttavat paikannimet Sotalaistenmäki , Sotalaistenaukio ja Sotalaistenkatu . Kadunnimi (Såtalaisgatan) esiintyy jo vuoden 1837 asemakaavakartassa. Martinkirkon ympäristö kuuluu Museoviraston valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen listaan. Gunnar Wahlroosin * ja Totti Soran piirtämä kirkko edustaa tyylisuunnaltaan uusasiallista klassismia. Kyse...