Tänään inspidoiduin marinadista, jonka tein porsaan lehtipihveille ennen paistamista. Tulos oli aivan fantastinen, joten kerrotaanpa tässä, mitä kaikkea marinadiin creasin. En mitannut ainesosia, joten ainesosien määrä on suuntaa-antava
Turun silakkamarkkinoilta ostamani Ruoveden herkun pihvimausteseos oli mainio löytö kaapin perukoilta. Se koostuu mustapippurista, paprikarouheesta, sinapinsiemenestä, korianterirouheesta, sipulirouheesta ja chiliroouheesta. Ilmeisesti sopivassa mittasuhteessa.
- Oliiviöljyä (Bertolli, Extra Virgin)
- Häränlihafondi punaviinillä (Gustaf Bong) - pieni loraus (kolmisen ruokalusikallista)
- HP-kastiketta - suunnilleen sama määrä kuin edellistä
- Poppamiehen Habanero (tulinen chilikastike) - kymmenkunta sheikkiä
- Pihvimausterouhe (Ruoveden herkku, kuvassa) - runsaasti
- Myllysuolaa - vain pieni ripaus
- Sekoitetaan ja siinä se on
Turun silakkamarkkinoilta ostamani Ruoveden herkun pihvimausteseos oli mainio löytö kaapin perukoilta. Se koostuu mustapippurista, paprikarouheesta, sinapinsiemenestä, korianterirouheesta, sipulirouheesta ja chiliroouheesta. Ilmeisesti sopivassa mittasuhteessa.
Kommentit
Lähetä kommentti